Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Schilderklare gyprocwerken in Antwerpen

Gyproc is een bijzonder interessant materiaal, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Maar daarvoor hebt u wel een ervaren vakman nodig. Eddy Verbruggen en zijn team bij Prostuk zijn dé specialisten van de regio Antwerpen.

Gyprocwerken

Renovatie of nieuwbouw? Ons ervaren team is gespecialiseerd in de plaatsing van gyprocwanden. Gyproc of gipskarton is overal toepasbaar en kan snel en efficiënt geplaatst worden. Doe net als honderden tevreden klanten vóór u en laat uw gyprocwerken uitvoeren door Prostuk.

Systeemplafonds

Voor bedrijven en industriële toepassingen plaatsen wij ook systeemplafonds. Hét grote voordeel is dat nutsvoorzieningen op een eenvoudige manier kunnen worden vervangen in het plafond. Ga voor een betrouwbare partner bij de plaatsing van systeemplafonds; ga voor Prostuk.

Schrijnwerken

Naast gyproc en systeemplafonds is Prostuk er ook voor allerhande kleinere timmer- en schrijnwerken. Net als onze gyprocwerken is ook hier enkel het beste goed genoeg. Ons ervaren team werkt alles tot in de puntjes af zodat u straks kunt genieten van uw nieuwe of gerenoveerde ruimte.
Specialiteiten

Dé specialist van Antwerpen voor al uw gyprocwerken

U zoekt een expert op het gebied van gipskarton of gyproc? Dan wordt het tijd dat u Eddy Verbruggen en zijn team leert kennen. Prostuk is al meer dan tien jaar dé specialist van de regio Antwerpen voor al uw gyprocwerken. Meer weten? Lees dan vlug voort!

Of u nu gaat renoveren of aan een nieuwbouw begint, gyprocwanden zijn steeds een verstandige keuze. Gipskarton is namelijk sterk, laat zich snel plaatsen en mooi afwerken. Tenminste, als u met een expert ter zake in zee gaat. En dat is Eddy beslist. Prostuk werkt al jaren met hetzelfde team. Dat wil zeggen dat u te maken krijgt met een geoliede machine en gyprocwandplaatsers die hun job tot in de puntjes beheersen. Dat moet ook, want u wil straks uiteraard een mooi afgewerkte gyprocwand.

Eddy en zijn team gaan er prat op steeds kwaliteitswerk af te leveren. Dat houdt in: alles volgens de regels van de kunst, maar ook proper en verzorgd werken. Zo kan u straks zorgeloos de schilderwerken aanvangen en geniet u snel van uw nieuwe ruimte.

Klein of groot project? Nieuwbouw of renovatie? Prostuk is zeker van zijn stuk: wij zijn de beste keuze voor al uw gyprocwerken.

Gyprocwanden op maat van uw project in Antwerpen

Wat uw project ook inhoudt, zaakvoerder Eddy Verbruggen ziet er persoonlijk op toe dat alles correct verloopt volgens de afspraken. Uw gyprocwanden moeten voldoen aan onze kwaliteitseisen, maar alles moet ook netjes op tijd worden opgeleverd. Het is die combinatie van stiptheid en kwaliteit die onze klanten uit de regio Antwerpen zo appreciëren. Wordt u de volgende?

Gyproc kent vele voordelen. Gipskarton laat zich snel plaatsen, is relatief licht (waardoor gyproc overal in een woning kan worden aangewend) én het is een stevig materiaal. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen die we hier graag voor u opsommen:


  • brandwerend

  • waterbestendig

  • droog dus geen bepleistering nodig

  • extra isolatielaag mogelijk bij voorzetwanden

  • past bij elk design, in elk formaat

© 2015-2018 Prostuk
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Prostuk
Waterstraat 78
2250 Olen
GSM: +32 475689096
Contacteer ons